Open Atelierdagen

Eén keer per jaar verandert het atelier van Annemiki Bok in een ruime galerie, waar men in ontspannen sfeer – zo nodig op Corona-veilige afstand van elkaar – kan genieten van zowel de schilderijen, als het gebouw en haar parkachtige omgeving.

Tijdens deze Open Atelierdagen ziet u de meest recente schilderijen van de kunstenares.

De Open Atelierdagen worden dit jaar gehouden van vrijdag 8 november t/m zondag 17 november 2024 van 12.00 – 17.00 uur.

Kunstenares Annemiki Bok heeft ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van haar “Open Atelier Dagen” een samenwerking gezocht met Galerie De Ruimte.

Binnen in het prachtige ruime en lichte atelier, midden in het landschap van de Wellerwaard gelegen, stelt Annemiki Bok haar indrukwekkende, impressionistisch geschilderde landschappen, stillevens en portretten tentoon. De geblazen glasobjecten van kunstenares Thea Figee vinden op spectaculaire wijze hun weerspiegeling in het kleurenpalet van de schilderijen.

Buiten het atelier, in de prachtig aangelegde tuin die als vanzelfsprekend overgaat in het landschap van de Wellerwaard, zijn tuinbeelden te zien van 12 gerenommeerde, Nederlandse kunstenaars.

Diversiteit in thema, materiaal en stijl. Samen met een uitstekende kwaliteit en originaliteit staat de tentoonstelling garant voor een mooie kunstbeleving en inspiratie voor eigen huis & tuin.

Locatie: Landgoed Wellerwaard

Adres: Wellerwaard 11, 8305CA Emmeloord